Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: تاکید مقام معظم رهبری بر ترویج فرهنگ شهادت و برگزاری اردوهای راهیان نور به جهتِ احیای فرهنگ شهادت طلبی در میان اقشار جامعه است، زیرا حضور در سرزمین های وقوع دفاع مقدس، نسل شهادت طلب تربیت خواهد کرد که می تواند ظهور را زمینه سازی کند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادقی، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت و راوی اردوهای راهیان نور در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان که به مناسبت 20 اسفندماه، «روز راهیان نور» انجام شد، با اشاره به عواملی که نقش اساسی در ایجاد غیبت و عواملی که نقش اساسی در رفع غیبت دارند، اظهار کرد: این روزها متاسفانه به دلیل گذشت بیش از هزار سال، غیبت امام زمان (عج) طبیعی شده است و تنها به گفتن زبانی منتظر بودن، بسنده کرده و به کارهای روزمره مشغول شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این روزها باور و دید عمومی بر آن است که امام زمان (عج) ظهور و مشکلات را برطرف کنند، افزود: این نشان از غفلت ما دارد زیرا اگر قرار بود، ایشان ظهور و تمام مشکلات را برطرف کنند، چرا خداوند حضرت(عج) را بیش از هزار سال در سختی و غیبت قرار داده است؟ بنابر تصریح روایات، اصلی ترین دلیل این غیبت، فقدان یاران مخلص و کافی است.

 

صادقی با بیان اینکه اهل بیت(ع) دلیل تاخیر در ظهور امام زمان(عج) را نبود یاران معرفی می کنند، تصریح کرد: از امام صادق (ع) سوال شد چرا امام دوازدهم(عج) غایب می شود؟ ایشان در حالی که نمی توانستند صحبت کنند با انگشت به سینه خود اشاره کردند، به این معنا که از ترس جانش غایب می شود؛ چراکه اگر خاتم الاوصیاء(عج) جانش به خطر افتد، عالم تمام می شود.

 

شرط اصلی ظهور امام زمان (عج)، وجود اصحاب است

 

راوی اردوهای راهیان نور با بیان اینکه ظهور به انسان هایی نیاز دارد که خود را مانع و سپر جان امام زمان (عج) قرار دهند، گفت: شرط اصلی ظهور امام زمان (عج)، وجود اصحاب و یاران است، اصحابی که ویژگی اصلی شان شهادت طلبی و جان برکفی است.

 

وی اضافه کرد: براساس روایات، اصحاب المهدی(عج)، کسانی هستند که جان خود را کف دست گرفته اند و خود را سپر بلای اهداف امام حسین(ع) می کنند.

 

صادقی با اشاره به اینکه تنها عاملی که ظهور را محقق می کند، وجود اصحاب شهادت طلب است، ابراز کرد: شخصا 80 مناجات، زیارت و دعا مانند دعای عهد، زیارت امام رضا(ع)، زیارت آل یاسین و ... را مورد بررسی قرار دادم و دریافتم، اهل بیت (ع) در تمامی این مناجات ها از خداوند شهادت در رکاب امام زمان (عج) را با عبارت «بَیْنَ أَیْدِیهِمْ» طلب کرده اند.

 

دعای ثابت امام رضا(ع) در قنوت های نماز شب!

 

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت اضافه کرد: براساس روایتی، امام رضا (ع) در قنوت های نماز شب خود که بسیار هم طولانی بوده است، به صورت ثابت دعا می کردند که جزء سربازان فرزندشان حضرت مهدی(عج) باشند تا در مقابل دیدگانش مجاهدت کنند و پس از خدمات شایسته به شهادت برسند.

 

وی با بیان اینکه امروز دعا می کنیم تا حضرت مهدی(عج) ظهور و مشکلات را برطرف کنند، در حالی که بسیاری از ما عامل غیبت هستیم، تاکید کرد: باید زن و مرد و تمام اقشار شیعه را شهادت طلب کنیم، زیرا رمز ظهور امام زمان(عج)، شهادت طلب بودن ما است.

 

اردوهای راهیان نور، عاملی برای احیای فرهنگ شهادت 

 

صادقی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری بر ترویج فرهنگ شهادت و برگزاری اردوهای راهیان نور به جهتِ احیای فرهنگ شهادت طلبی در میان اقشار جامعه است، زیرا حضور در سرزمین های وقوع دفاع مقدس، نسل شهادت طلب تربیت خواهد کرد که می تواند ظهور را زمینه سازی کند.

 

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه برگزاری اردوهای راهیان نور و ترویج سیره شهدا و تاریخ دفاع مقدس، اصلی ترین و جامع ترین برنامه برای زمینه سازی ظهور است، تصریح کرد: هر میزان این برنامه کمرنگ و بی رونق شود، می تواند سبب طولانی شدن غیبت شود؛ اگر راهیان نور را تقویت کنیم، زائران را شهادت طلب (به عنوان اصلی ترین عامل زمینه ساز ظهور) کرده ایم.

 

وی ادامه داد: در اردوهای راهیان نور سبک زندگی فرزندان شهادت طلب امام خمینی(ره) را ترویج می کنیم که راهی برای سیر و سلوک منتظران است؛ امام خمینی(ره) با ۲۵۰ هزار شهید، مهندسی دنیا را تغییر دادند و امروز در سوریه ، پاکستان و ...، آثار این شهادت ها جاری است.

 

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: اردوهای راهیان نور یک واکسیناسیون سالیانه است تا روحیه شهادت طلبی در جامعه زنده بماند و برای ظهور و شهادت در رکاب امام زمان (عج) آماده شویم.

پایان پیام/376

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • اعزام ۶۰۰ نفر به اردوهای راهیان نور غرب کشور
  • ناگفته‌هایی از اعتراضات کف خیابان‌های لس‌آنجلس/ واقعیت کدام است؟
  • برپایی ویژه‌ برنامه‌های «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع)
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • ثبت‌نام ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود